Enfamiliehuse

Enfamiliehuse

Hos Atrio Arkitekter hjælper vi jer godt i mål med byggeriet af enfamiliehuse, uanset om I bygger selv, eller søger total- og/eller underrådgivning i forbindelse med projektet. Vi lægger en ære i vores arbejde, og denne passion og stolthed vil du kunne mærke som kunde, både i dialogen med os, men også i det færdige resultat. 

Enhver detalje kan i sidste ende have stor betydning for jeres eller kundens fremtid, og det er derfor vigtigt, at der fra start tilknyttes et erfarent arkitektfirma, som kan rådgive bedst muligt, og som har forståelse for af dele af processen.

Se referencer

Etageboliger

Etageboliger

Ved byggeri af etageboliger er der mange faktorer, der skal tages højde for, og det er en fordel at finde et pålideligt og erfarent arkitektfirma fra start, så alle de rigtige beslutninger bliver taget. 

Hos Atrio Arkitekter kender vi mulighederne og potentialerne – samt udfordringerne – der kan være ved etageboligbyggeri, og vi træder gerne til som jeres samarbejdspartner. Vi har altid øje for funktionelle og moderne løsninger, der imødekommer nutidens krav, men samtidig et konstant fokus på unikke og æstetiske arkitektløsninger.

Se referencer

Erhverv

Erhverv

Det er en tillidssag at finde et arkitektfirma, særligt til erhvervsbyggeri, hvor der er mange interessenter involveret. Her skal funktionaliteten og arkitekturen gå hånd i hånd, og hos Atrio Arkitekter forstår vi, hvor vigtigt det er at fastholde kvaliteten af byggeriet, samtidig med at der tages højde for væsentlige faktorer som økonomi.

Vi har mange års erfaring som enten total- eller underrådgiver i forbindelse med erhvervsbyggeri af både store og mindre projekter, og vi forstår derfor alle dele af processen. 

Se referencer

Institutioner

Institutioner

Skal der bygges nyt eller renoveres tidligere institutionsbygninger, er det afgørende at have en arkitekt og samarbejdspartner med ombord, som har forståelse for de arkitektoniske valg, der skal tages undervejs. 

Vi har stor erfaring som total- eller underrådgiver i forbindelse med institutionelle bygninger, hvor vi altid i tæt dialog med bygherre og de øvrige interessenter, fx kommunen, sikrer, at projektet kommer godt i mål inden for de aftale rammer. 

Se referencer

CTA - Til kontakt

Lad os føre stregen
til dit næste projekt

Kontakt os

bubble