Tegnestuen

KREATIVE LINJER...

ATRIO Arkitekter er et arkitektfirma, som siden firmaets opstart har lagt fokus på erfaring og kreativitet i alle former for byggeopgaver. Vi er et firma hvor vi, via en visionær og konstruktiv dialog med vores bygherre, tilstræber at nå frem til en løsningsmodel for byggeopgaven, som ikke alene tilfredsstiller bygherren, men også udvider mulighederne for opnåelse af det optimale byggeri indenfor de givne rammer.

Firmaet har siden opstarten i 2006 arbejdet med meget forskelligartede arkitektopgaver i enten bygherre-, total- og/eller underrådgivning. Opgaverne omfatter, blandt andet erhvervs-, hotel- og etageboligbyggeri, enfamiliehuse samt ombygnings- og renoveringssager. Desuden er specialistopgaver som drifts- og tilstandsrapporter, helhedsplaner, brandanalyser osv. ligeledes en stor del af vores arbejdsdag. ATRIO Arkitekters arkitektoniske præferencer tager udgangspunkt i de nordiske traditioner med ønsket om at skabe enkel, skarp og unik arkitektur.

MÅLSÆTNING


ATRIO Arkitekters vision er at skabe unik arkitektur på baggrund af en integreret tværfaglig arbejdsmetode, der i synergi med andre eksperter, bygherrer, brugere og øvrige interessenter bidrager til projekternes merværdi og forankring.

Mød vores team

bubble